Kongkarn’ s Timeline
Year 2008

Barren, dry, and windy was an befitting description of Kongkarn Cafe location.
ครั้งหนึ่งก่องกานท์คาเฟ่ เคยเป็นแปลงสับปรดที่แห้งแล้ง ร้อน และมีลมแรงYear 2013

5 Years of continuous efforts on land transformation yields exceptional result; the once barren land is now arable and fertile, capable of offering pristine relaxation & service.
หลังจากพวกเราพยายามปรับปรุงสภาพพื้นที่อยู่ 5 ปี พื้นที่ตั้งก่องกานท์คาเฟ่ ก็แปลงสภาพเป็นพื้นที่อุดมสมบูรณ์ พร้อมเปิดให้บริการที่พัก และแปลงเกษตร เพื่อการผักผ่อนหย่อนใจYear 2017

The trees overgrown and hide the entire mountainous Kongkarn behind lush greenery.
ต้นไม้รอบบริเวณก่องกานท์คาเฟ่เริ่มเติบใหญ่ ค่อย ๆ บดบังเนินเขาของก่องกานท์จนมิดชิดYear 2018

Establishes Gaia Food farm with motto of eco-friendly & peak natural yields in mind. Start offering assortments of healthy salad vegetable and naturally juicy fruits to the market.
ก่อตั้งแปลงเกษตรกายาฟู้ด เพื่อขายสินค้าเกษตรแข็งแรง คุณภาพสูง โดยเริ่มจากการขายผักสลัด และผลไม้สดYear 2024
Establish the 2nd branch of Kongkarn Cafe in Nonthaburi – Salaya area.
Diversifies into even more tropical plants and offer Farming-as-a-Service for herbal remedies.
เปิดร้านก่องกานท์คาเฟ่ สาขา 2 ในพื้นที่จังหวัดนนทบุรี – ศาลายา
เริ่มแตกแขนงออกไปเพาะปลูกสินค้าเกษตร ในเขตร้อนเพิ่มมากขึ้น เช่นมันญี่ปุ่น มัลเบอร์รี่ และขยายเล้าไข่ไก่





